Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavný Pljuščenko znovu drtí syna: Tvrdý trest za pozdní příchod na trénink!

Autor: ris

Topí se v luxusu, na který si tak potrpí, coby trenér ale patří dvojnásobný olympijský šampion v krasobruslení Jevgenij Pljuščenko (38) do staré školy. Je pořádný ras. Dvojnásobně přísný je pak na osmiletého synka Alexandra, z něho vychovává svého nástupce.

K jeho drsným trenérským metodám mají fanoušci mnohdy výhrady. A sám ruský velikán je rád provokuje. Třeba jako nyní, kdy na Instagramu zveřejnil video, kde jeho malý strhaný krasobruslař na ledě dělá jeden dřep za druhým, zatímco tatínek sleduje obrazovku mobilu.

Junior nakonec udělal dřepů padesát. Až pak dostal pohov! „Trest za pozdní příchod na trénink,“ sdělil světu nekompromisní Pljuščenko.

Tvrdý metr očividně nezměnil, ačkoliv jeho syn na sklonku uplynulého roku utrpěl psychotrauma. Zatáhl se do sebe, přestal jíst a dokonce odmítal trénovat.

Přes problémy se však přenesl a teď pod dozorem tatínka opět tvrdě nacvičuje svůj program. A samotný Pljuščenko tradičně přesvědčuje: „Jsem dost tvrdý trenér, ale na děti nekřičím, ani je nebiju. Nikdy si nedovolím sportovce ponížit a jakýmkoliv způsobem urazit,“ dodal.

Malý Alexander dostal od tatínka Jevgenije Pljuščenka za pozdní příchod pořádně do těla!
Malý Alexander dostal od tatínka Jevgenije Pljuščenka za pozdní příchod pořádně do těla!