Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Příznání fenomenálního krasobruslaře Pljuščenka: Chci dívku, možná více než jednu!

Autor: ptr

Patří mezi největší legendy svého milovaného sportu. Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (38) se ale nyní už věnuje především své rodině. A prozradil, že by ji s manželkou Janou Rudkovskou (46) velmi rádi ještě rozšířili.

Sní o tom, že se dočká ke třem synům ještě minimálně jedné dcery, ale ani to nemusí být konečná. „Plánujeme rozšířit naši velkou rodinu, opravdu bych moc chtěl dceru, možná víc než jednu. Chci opravdu velkou rodinu a všichni budou sportovci. I dcery. Jedna obrovská sportovní rodina,“ vyznal se dvojnásobný olympijský vítěz pro server championat.com.

Rád by vytvořil dynastii krasobruslařů, ale bránit jim nebude ani v jiných sportech. Ovšem je zcela jasné, ke kterému odvětví budou mít od prvních krůčků nejblíže. Jevgenij, který je znám i svým dosti tvrdým tréninkovým drillem svého syna Alexandera, si jistě nebude brát servítky ani pokud se skutečně dcery dočká.

Na oplátku však svým dětem poskytuje život v neuvěřitelném luxusu a vroucně je miluje. Zda se jedna z nejslavnějších ruských rodin ještě rozroste je prozatím ve hvězdách, ale přání krasobruslařského cara je jasně deklarované.

Jevgenij Pljuščenko
Jevgenij Pljuščenko