Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy olympiáda: Prohlédněte si desítku nejkrásnějších sportovkyň!

Autor: ptr

Sportovní událost roku byla v neděli slavnostně ukončena, ale rozhodně je na co vzpomínat. Z pohledu české výpravy se jedná o historicky nejúspěšnější olympijské hry. Ale nejen medaile přitahovaly oči sportovních diváků. Vysportovaná těla krásných žen i mužů polahodily nejednomu oku. Pojďme se podívat na výběr deseti nejkrásnějších žen, které se zúčastnily her v Tokiu.

Jistě není žádným překvapením, že nejvíce zástupkyň má atletika. Hned pět žen se věnuje nějaké odnoži. Alica Schmidtová (22) je mladá německá sprinterka, která byla dokonce několikrát vyhlášena za nejkrásnější sportovkyni světa. I tak ale dává přednost sportu a focení pro prestižní magazín Playboy několikrát odmítla. Další slavnou sprinterkou je Američanka Allyson Felixová (35), která v kariéře dokázala posbírat už sedm zlatých olympijských medailí. I ona na dráze oslní nejen sportovním umem.

Výběr obsahuje i řadu dalších známých jmen. Svou sličností pravidelně ohromuje americká fotbalistka Alex Morganová (32). Jednou z nejvlivnějších sportovkyň dneška je kráska z Brazílie Leticia Bufoniová (28), která se aktivně věnuje skateboardingu. A velkou fanouškovskou základnu si vybudovala i americká tenistka s japonskými kořeny Naomi Osakaová (23).

K těm ne až tak často skloňovaným jménům patří srbská skokanka do dálky Ivana Španovićová (31), americká překážkářka Georganne Molineová (31), jamajská gymnastka Danusia Francisová (27), nebo kanadská skokanka o tyči Alysha Newmanová (27). Překvapivě jedinou zástupkyní vodních sportů se stala australská legendární surfařka Stephanie Gilmoreová (33).

Podívejte se na fotografie všech sexy sportovkyň v naší obsáhlé galerii!

Německá čtvrtkařka Alica Schmidtová je krásná a talentovaná atletka
Německá čtvrtkařka Alica Schmidtová je krásná a talentovaná atletka