8. srpna 2021 • 20:33

Vadlejch dojal manželku: Diváci mi chyběli, ale nejvíc jsi scházela ty!

Autor: iSport.cz, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Euforii zažíval velikou, ale nemohl ji sdílet se svými nejbližšími. Stříbrný olympijský medailista Jakub Vadlejch volal po úspěšném finále domů, nejradši by se přitom teleportoval. „Cesta bude krutá," předpovídal. „Chyběli mi diváci, ale hlavně jsi mi tu chyběla ty," dojal pak vzápětí manželku. Ta mu medaili vyřídila nahoře... 



„Neskutečné. Splnil se mi sen, bylo to dokonalé. Paráda," usmíval se při videohovoru v rámci pořadu czechteam.tv Voláme Tokio Jakub Vadlejch. Na druhé straně drátu čekala manželka, která českého oštěpaře ihned doplnila. „Nesplnil se jen tvůj, ale i můj sen."

Lucia však po stříbrném úspěchu nebrečela. „Myslela jsem si, že budeš první. Ještě mi to asi úplně nedošlo," přiznávala v dojemném hovoru. „Všichni ti hrozně moc fandili, Češi i Slováci, ti možná ještě o trochu víc, prožívají to dost," pokračovala. 

Úžasné finále oštěpu! Vadlejch získal stříbro, zkušený Veselý má bronz
Video se připravuje ...

„Moc se těším domů, nejradši bych se teleportoval, cesta bude hrozná," poznamenal Jakub Vadlejch, který se vrací se zbytkem výpravy a znovu bude muset dodržovat opatření. „To zvládneš! Přijdu si tě vyzvednout!" povzbuzovala manžela žena.

S diváky by byl stříbrný zážitek českého oštěpaře ještě lepší. „Chyběli mi a hodně, ale hlavně jsi mi tu chyběla ty. Bylo by to ještě o level jinde, kdybys tu byla," dojímal Luciu čerstvý medailista. „Já jsem ti nahoře domluvila, že to prostě vyjde," odvětila manželka. 

Už brzy budou moct rodinný úspěch oslavit konečně také spolu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud