Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Expartnerka Zvereva znovu útočí: Nebojím se tě. A lží mě neumlčíš, násilníku!

Autor: ris

Užuž to vypadalo, že kauza údajného domácího násilí tenisové superhvězdy Alexandera Zvereva (24) je u ledu. Chyba lávky. Jen co začalo americké turné, má Němec zase plnou hlavu expartnerky Olgy Šarypovové (24), kterou údajně psychicky i fyzicky týral.    

„Jednou mě dusil polštářem tak, že jsem se bála o život,“ vzpomínala vloni bývalá tenistka. „Při Laver Cupu na mě křičel, že jsem nic, že nemám peníze, že jsem troska. Já Sašu milovala. Věřila jsem, že to překonáme,“ prozradila Olga a ubezpečila. „Mám záběry z hotelových bezpečnostních kamer, schovala jsem si jeho výhružné zprávy a mám video z telefonu.“

Pak na několik týdnů kauza utichla, nyní ale Šarypovová ubezpečila, že zdaleka není její konec. „Nebojím se tebe, tvojí rodiny, ani tvého týmu právníků, který zřejmě přiměl německá média, aby o mém prohlášení mlčela,“ vzkázala nekompromisně olympijskému šampionovi.

Divila se, že Zverev naopak dostal v německém tisku prostoru habaděj. „Prý jsi nade mnou vyhrál soud. Proč o něm nevím? Copak tvoji právníci na mě nemají kontakt? Všechny tvoje úspěchy a peníze ti nepomohou mě umlčet. Řekla jsem pravdu. Ty se snažíš vyhrát pomocí lží? Fajn pokus mě vystrašit, ale já se fakt nemám čeho bát,“ uvedla Olga.

Momentálně čtvrtý nejlepší hráč světa chtěl mít krátce před startem US Open větší klid! Všechna obvinění důrazně odmítá. Celá věc už mu pije krev. „Předal jsem to svým německým a americkým právníkům,“ uvedl na sociálních sítích s tím, že se chystá žaloba proti autorovi nepravdivých obvinění. „Kategoricky odmítám, že bych Olgu jakkoliv zneužil. Plně podporuji politiku ATP týkající se domácího násilí. Dále už tuto záležitost nebudu komentovat,“ uzavřel novopčený tatínek, jehož dcerku ovšem vychovává expřítelkyně Brenda Pateaová, s níž se rovněž nerozešel v nejlepším.

Olga Šarypovová patřila mezi největší talenty světového tenisu
Olga Šarypovová patřila mezi největší talenty světového tenisu