Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Tvrdíkova dcera (20) opět ošetřovatelkou: Takhle pečuje o zraněného Koláře!

Autor: sm

Sotva se brankářská jednička fotbalové Slavie Ondřej Kolář zotavil z jednoho zranění, ze zápasu s Karvinou si odnesl zlomené žebro. Do akce tak opět musí jeho přítelkyně a dcera Jaroslava Tvrdíka, Jana (20).

Pro modelku Janu Tvrdíkovou nejde o novou roli. Ondřej Kolář si nedávno přivezl úraz bohužel také ze Skotska. Po ošklivé akci ho tehdy v zápase s Rangers sestřelil Kemar Roofe. Český gólman tehdy střídal s krvavým zraněním, a jak se později potvrdilo, zlomenou čelní kostí. Tvrdíková tehdy přiznala, že byla z celé situace dost v šoku.

„Panika byla velká. Stalo se to ve Skotsku, já jsem byla v České republice. Naštěstí to nebylo tak vážné, jak se na začátku zdálo,“ uvedla Jana. „Zranění už je za námi. On je do všeho hr, tak se snažím dohlížet na to, aby taky odpočíval,“ přiznala dcera šéfa Slavie pro Super.cz.

Pro stejný server se rozpovídala také o Kolářově novém zranění, se kterým se vrátil domů po zápase z Karviné. „Nadšená jsem nebyla, hlavně mi ho v tu chvíli bylo hrozně líto, že se v podstatě oklepal z jednoho zranění a hned spadá do dalšího. Opravdu se necítí nejlíp a hodně ho to bolí.“

Režim se podle ní moc nemění: „V podstatě furt to samé. Starat se o něj, uvařit jídlo a být dobrou přítelkyní.“

Přesto, že Kolář randí s dcerou „svého šéfa“ jen pár měsíců, společně si už zvládli projít různými problémy. Od prodělání kovidu a zdravotních problémů Jany právě až po zranění gólmana pražské Slavie.