14. dubna 2021 • 11:45

Na Arsenal za 18 tisíc? Nabídky jsou. Hnus, bude hodně zle, hrozí Tvrdík

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas roku pro Slavii bude oficiálně bez fanoušků. Tribuny budou při souboji s Arsenalem sice prázdné, ale několik desítek až stovek lidí v Edenu přeci jen bude. Místa mezi partnery a pozvanými hosty jsou dokonce na internetových serverech ke koupi za velké peníze a šéf klubu Jaroslav Tvrdík slibuje, že vyšetří, kdo je nabízí.



Překupníci na velkých zápasech vydělávali obrovské peníze a evidentně se o to snaží i v covidové době. Zápas s Arsenalem chce vidět naživo spousta lidí, ale na tribuně bude jen vedení a také několik desítek, možná i stovek pozvaných a testovaných hostů, většinou sponzorů. I tak jsou místa ke koupi.

Jednoho z fanoušků zajímala cena a na inzerát odepsal. Z anonymního mailu mu přišla odpověď, že zápas může vidět za 17 990 korun i s bohatým občerstvením a testem v ceně. Fanoušek na překupníka upozornil sešívané vedení.

„Již to vyšetřujeme a vzhledem k velmi omezenému počtu lístků a možností věřím v úspěšný výsledek šetření. A pak bude hodně zle, tohle je hnus,“ reagoval Jaroslav Tvrdík.

I když jsou stadiony pro fanoušky oficiálně zavřené, sešívaní se snaží na tribuny aspoň nějaké lidi dostat. Většinou jde o VIP hosty, sponzory a část kapacit se v posledních týdnech uvolňovala i zdravotníkům z řad permanentkářů. Podmínkou byl vždy negativní test. Poslední slovo má vždy ministerstvo zdravotnictví či hygiena, přesná kvóta, která může být třeba v nižších stovkách lidí, na čtvrtek zřejmě ještě nepadla.

Zápas s Leicesterem naživo viděli třeba Petra Kvitová, šéf České televize Petr Dvořák, hradní kancléř Vratislav Mynář s chotí či tehdejší vládní poradce Roman Prymula, který v ten samý den navrhoval výrazné omezení pohybu a účast mezi VIPy ho stála místo.

V únoru se Tvrdík za jejich pozvání na twitteru omlouval. „Pozvání VIP hostů na zápas bylo v intencích toho, že máme být jako přední český klub vzorem a pozitivním symbolem, morálním selháním, napsal tehdy.

Arsenal FC Vše o klubu ZDE SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud