Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bendová o příteli z první ligy i sexu před zápasem: Čertice musí na obojek

Autor: bko

Patří k nadějím české atletiky a má své jasné poznávací znamení... Sprinterka Nikola Bendová (21) vždy před startem předvede gesto s růžky z prstů. „Dělám to asi od tří let,“ usmívá se pohledná sportovkyně v rozhovoru s Michalem Hrdličkou v pořadu Česká ulička (celý díl v pondělí od 21:30 na O2 TV Sport).

„Nějaký ďábel ve mně je,“ přitakává sprinterka, která se nebojí soupeřek, ani pikantních otázek. I proto na sebe upozornila během covidových uzávěr výroky o zvýšené sexuální aktivitě v karanténě. „No jen jsme se na sebe nedívali,“ směje se Nikola Bendová, která chodí s fotbalistou prvoligových Bohemians 1905 Danielem Köstlem (23).

A jak je to s pověstným sexem před přítelovými zápasy? „Pro chlapy to prý dobrý není. Čertice se musí dát na obojek,“ rozesměje se Bendová. S obráncem „Klokanů“ jsou spolu už čtvrtým rokem a seznámili se prý vlastně náhodou...

Bendová: Nějaký ďábel ve mně je... Co přítel Köstl a sex před zápasem?
Video se připravuje ...

„Říkala jsme kámošce, jak na ty chlapy už kašlu. A on jednou vešel do místnosti, a já si řekla, že to s nima ještě zkusím,“ vypráví šestinásobná mistryně republiky v České uličce. „Vypadá trošku jako troll, ale je hodnej,“ ujišťuje Bendová s úsměvem od ucha k uchu o Köstlovi.

K fotbalu přičuchla právě díky tvrdému obránci. „Fotbal je skoro jako MMA zápas. Přítel má dost často rozseklou hlavu nebo otřes mozku, vždycky přijde trošku zmlácenej...“ vypráví.

Jak si hlídá jídelníček či co měla naposledy nezdravého? Jak to má s líčením před závody? Sledujte celý díl České uličky s Nikolou Bendovou v pondělí 4. října od 21:30 na O2 TV Sport.

Nikola Bendová se svým Danem
Nikola Bendová se svým Danem

Atletka Bendová prozradila, jak se seznámila s fotbalistou Köstlem: Je to hodňouš!
Video se připravuje ...