Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dvacet let po památném gólu slyšel Beckham komentář novináře: Takhle na něj reagoval!

Autor: sm

Ve středu uplynulo přesně dvacet let od doby, kdy David Beckham střelil jeden z nejdůležitějších gólů své kariéry. Celá Anglie do něj vkládala svou naději, a hrdina s kapitánskou páskou je nezklamal. Beckham se teď s fanoušky podělil o emotivní video, na kterém je vidět, jak vůbec poprvé poslouchá komentář z důležitého utkání.

David Beckham  do památného zápasu na Old Traffordu nastoupil jako kapitán. Snad celá Anglie čekala na to, zda se národnímu týmu podaří sklidit úspěch, nebo ne. Šlo o hodně. Přesněji řečeno, o kvalifikaci na mistrovství světa. Rodák z Londýna nezklamal, parádně zasazenou trefou skóroval a jeho tým remizoval s Řeckem 2:2. Kvalifikace byla dokonána a Anglie v euforii.

Sám David Beckham si legendární komentář poslechl až po dvaceti letech, jak sám přiznal na sociálních sítích. 

„Dnes je to dvacet let a já poprvé poslouchám tenhle komentář. Reprezentovat svou zemi, být kapitánem, vsítit gól pro fanoušky a tohle všechno navíc na Old Traffordu,“ zavzpomínal fotbalový velikán, jehož specialitou byly přímé kopy a centrované míče.

Beckhamovi společně tvoří dokonalý pár.
Beckhamovi společně tvoří dokonalý pár.

David v roce 2013 pověsil kopačky na hřebík a od té doby se věnuje spíše módnímu průmyslu. Přesto se do komentářů pod video ozvalo několik fanoušků, kteří si posteskli, jak moc jim Beckham v národním týmu chybí.