Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Federerovi na svatbě miliardáře: Rozkvetlá Mirka a Roger konečně bez berlí!

Autor: ris

Rozkvétá jako trvalky na podzimní zahradě. Půvabná manželka Rogera Federera Mirka (43) učarovala malebné Benátky, kde se ženil syn třetího nejbohatšího muže planety Bernarda Arnaulta Alexandre. Své »ano« dal nádherné Geraldine Gyotové .

Svatba to byla plná VIP hostů. Na ostrově San Giorgio se to miliardáři jen hemžilo. Beyonce , Jay-Z, Kanye West , Pharrell Williams a mezi nimi rozzářená paní Federerová se svým charismatickým mužem.

Sportovní fanoušky ale nejvíc zaujal fakt, že jako vždy elegantní Roger, dvacetinásobný grandslamový šampion, svoji drahou polovičku vyprovázel už bez berlí, které mu dělaly společnost dlouhé týdny po operaci kolena, jež prodělal na konci srpna.

Federerovi jsou s Arnaultovými dlouholetými přáteli. Tenista je hlavní tváří jejich rodinné luxusní holdingové kooperace Moet Hennessy Louis Vuitton. Mezi nejvýraznější značky jejich skupiny patří šampaňské Moët a Chandon, koňak Hennessy, vodka Belvedere, ale třeba i šperky Bulgari či módní velikáni Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo a mnoho dalších.

Veselka Alexandreho Arnaulta s Geraldine Gyotovou byla vskutku monstrózní
Veselka Alexandreho Arnaulta s Geraldine Gyotovou byla vskutku monstrózní