Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Donutila ho k podivnosti! Nevěrník z PSG zoufale dělá vše, aby mu žena odpustila

Autor: sm

Scénaristé latinskoamerických telenovel by mohli závidět. Fotbalista PSG Mauro Icardi (26) a jeho manželka Wanda Nara (34) nejprve veřejně ventilovali krizi ve vztahu a se stejnou vášní nyní zveřejňují také detaily udobřování.

„Pevně mě drž a nikdy mě neopouštej," napsal ve středu Mauro k fotce se svou manželkou, jež zveřejnil na sociálních sítích. Tam teď mimochodem navíc sleduje jen jednoho člověka, kterým je právě jeho žena Wanda. Ta ho dříve obvinila z nevěry a Icardi vzal žehlení vzniklého průseru dost důsledně. Fotbalista PSG vynechal dva tréninky a před Ligou mistrů se ze zápasu s Lipskem z osobních důvodů omluvil.

Odletěl navíc do Milána, kam jeho manželka s dětmi vyrazila. Jak se zdá, krize je momentálně nejspíš zažehnána, ačkoliv to nejdříve vypadalo na pořádné rodeo, které skončí rozvodem a přerozdělováním majetku.

Na začátku přitom stála poměrně banalita. Během víkendu se totiž údajně Mauro chtěl Wandě podívat do telefonu, za což musel na oplátku nabídnout k dispozici také svůj mobil. Tam měla půvabná blondýnka, která kdysi byla manželkou Maurova kamaráda, jemuž ji Argentinec přebral, najít znepokojující zprávy, ze kterých byla patrná nevěra. 

„Někdy musíme vyrazit ven a za**kat si, někde, kde tě neznají, hahaha,“ stálo údajně ve zprávě od argentinské herečky Chiny Suárezové. Wanda si po objevení zprávy nebrala servítky a o situaci se podělila na sociálních sítích: „Další rodina, kterou jsi zničil kvůli nějaké d**ce!“

China každopádně vše popírá a soudě podle obsahu sociálních sítí, problémy pominuly a v ráji mezi Wandou a Maurem začíná být zase hezky. Otázkou ale je, jestli Mauro neprezentuje fanouškům tak trochu jiné rozpoložení, než v jakém je jeho žena. Ta totiž na sociální sítě nedávno umístila fotku své ruky, na které chyběl prstýnek. K obrázku navíc dopsala:  „Svou ruku mám radši bez prstýnku.“