Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy manželka judisty Krpálka Eva: Někdy ani nespím. Bojím se o děti!

Autor: sm

Eva Krpálková, si nedávno na svém instagramovém účtu povídala s fanoušky a dovolila jim, aby se ji zeptali na to, co je zajímá. Několik dotazů a odpovědí se vázaly také k dětem, o kterých překrásná manželka úspěšného olympionika přiznala hned několik zajímavých věcí.

Jeden z fanoušky se Evy zeptal na strach, a velká otevřenost v odpovědi mnohé možná až překvapila.

„Jednoznačně největší strach mám o děti! Naprosto mě děsí, že by se jim někdy něco mohlo stát, a tím nemyslím rozbitá kolena z dětského hřiště a podobně. Třeba například, když Luky není doma, tak v noci opravdu skoro nespím a dokonce u mě někdy i musí přespávat ségra,“ popsala půvabná brunetka. 

Manželka judisty Lukáše Krpálka se nejspíše také z tohoto důvodu rozhodla omezit fotografie s dětmi na sociálních sítích: „Když je na dětských hřištích hodně dětí a lidí, tak z nich nespustím oči a podobně. Také si děti už nechci moc přidávat na sociální sítě a s manželem jsme řešili, že je přestaneme sdílet úplně. Dnešní svět je zkrátka zvrácený a čím déle jsem matka, tím víc si toto uvědomuji,“ popsala Eva Krpálková.

Fanoušci se také zajímali o věkový rozdíl, jaký mezi dětmi Tondou a Mariankou. V odpovědi Eva Krpálková zároveň popsala, kdy nastalo patrně nejnáročnější období v jejím životě. 

„Rok a devět měsíců. Začátky (první rok) byly opravdu šíleně náročné a já si často sáhla na to nejhlubší dno svých fyzických a psychických sil. Lukymu začala kvalifikace na OH a já na ně byla hodně sama, s tím, že si pamatuju, že jsem klidně i 48 hodin v kuse nespala, protože se střídali v nočním spánku a pláči (kdo má děti, zná, tak mi dá jistě za pravdu) – naše děti, tedy hlavně Toník, nejsou (nebyli, dnes už ano) úplně klidné děti. Takže to bylo fakt hodně, snad nejvíce, náročné období v mém životě. Pamatuji, že tehdy bych raději každý den uběhla s dětmi maraton za cenu toho, že se budu moct alespoň trošku vyspat,“ popsala s tím, že dnes si tenhle věkový rozdíl naopak nemůže vynachválit.

Manželka dvojnásobného olympijského vítěze Lukáše Krpálka Eva
Manželka dvojnásobného olympijského vítěze Lukáše Krpálka Eva