Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Plíšková si zlomila ruku: Po úrazu radikální změna!

Autor: ris

Start sezony se kvůli zlomenině ruky odkládá, a tak je čas i na jiné vylomeniny. Tenistka Karolína Plíšková (29) po úrazu rozhodně neztratila dobrou náladu. Čas na neschopence zahání typicky holčičím způsobem…

Místo tréninku věnovala v teplíčku Marbelly čas změně vizáže. Vzala to z gruntu. S rozkošnými copánky je z ní úplná nevěsta reggae. „Mám copánky bílé, znám dlouhý půst, procházím věčným stínem, tam čeká Marlejův vůz,“ může si teď rodačka z Loun popěvovat zapomenutý hit Jany Kratochvílové. 

Karolína si na soustředění ve Španělsku způsobila frakturu vřetenní kosti. „Stalo se to během tréninku v posilovně, nešťastně upadla, dala pod sebe ruce a pravá se zranila,“ popisoval nehodu její manžel i manažer v jednom Michal Hrdlička s tím, že léčba by měla zabrat zhruba čtyři týdny.

První grandslam sezony v Melbourne tak momentálně čtvrtá nejlepší hráčka planety odpískala. Může se tak alespoň věnovat účesovým experimentům. S jamajským stylem na halvě by se totiž na kurtu moc konfortně pravděpodobně necítila.

Karolína Plíšková a její dočasná změna imageFoto Instagram