Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Striptérka v UFC: Výhru oslavila jen šest týdnů od opuštění tyče!

Autor: ptr

Zajímavý životní příběh píše bojovnice Vanessa Demopoulosová (33). Ta se dlouhá léta živila jako striptérka, ale před pár týdny se naplno vrhla na svou zápasnickou kariéru a na turnaji UFC 270 si hned připsala cennou výhru!

Dlouhých třináct let, přesně tak dlouho se Vanessa nakrucovala u tyče pro potěšení přítomných převážně mužských diváků. Před pouhými šesti týdny dala této obživě vale a vrhla se po hlavě do své zápasnické kariéry. Dle výsledku víkendové bitvy to stálo za to. Svou soupeřku Silvanu Juarezovou udolala v prvním kole díky submisi.

„Nemyslím si, že by to bylo tajemství. Byla jsem třináct let exotická tanečnice,“ přiznala bez okolků. „Neřekla jsem to ještě oficiálně, ale chci to říct nyní. Odešla jsem od striptýzu k této nové výzvě. Přestala jsem tančit před šesti týdny, abych se mohla plně soustředit na MMA. Beru to s plnou vážností a jsem každý den v posilovně,“ popsala svůj přechod k nové kariéře.

Teď Vanessa doufá, že se stane novou hvězdou MMA. Víkendovou výhrou si upravila bilanci v UFC na jednu výhru a jednu porážku, ale zároveň ukázala, že když bere boj zcela vážně a věnuje se mu naplno, tak má před sebou zajímavou budoucnost. Striptérskou minulost tak zřejmě nechá zcela za sebou a zbudou jí jen vzpomínky a kniha „Bible striptérky“, kterou napsala před pár lety a která má pomoci začínajícím zájemkyním o tuto žhavou profesi.

Americká bojovnice Vanessa Demopoulosová bývala striptérkou.
Americká bojovnice Vanessa Demopoulosová bývala striptérkou.