Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Shiffrinová se na trati trápila: Její přítel jí poslal dojemný vzkaz

Autor: sm

Lyžařka Mikaela Shiffrinová má na svém kontě hromadu úspěchů, ale další k nim po brzkém konci v obřím slalomu i slalomu speciál nepřidala. Zatímco se množí spekulace o tom, co se s americkou šampionkou děje, slovo si vzal její partner Aleksander Aamodt Kilde.

Kilde na svém instagramovém profilu sdílel fotku své zdrcené partnerky, jak sedí na svahu. „Když se podíváte na tento obrázek, můžete si vymyslet spoustu tvrzení, významů a myšlenek. Většina z vás si při pohledu na něj pravděpodobně řekne: Zpackala to. Nedokáže ustát tlak. Nebo: Co se stalo? Což mě frustruje, protože vidím jen vrcholového sportovce, který dělá to, co dělá vrcholový sportovec!“ zastal se své partnerky Aleksander, který je sám norským reprezentantem coby závodník na lyžích.

„Je to součást hry a stává se to. Tlak, který všichni na jednotlivce ve sportu vyvíjíme, je obrovský, tak jim ro stejnou měrou oplácejme... Vše je o rovnováze a my jsme jen normální lidské bytosti! Miluju tě, Kaelo,“ uzavřel své sdělení Kilde.

Jeho veřejný vzkaz přítelkyni nezůstal bez odezvy. Pod jeho slova by se klidně podepsala i lyžačka Lindsey Vonnová, která na příspěvek zareagovala: „Nemohla bych souhlasit víc. Všichni ji podporujeme,“ napsala Američanka.

Na vzkaz později reagovala také samotná Shiffrinová, pro kterou byl v těžké situace patrně balzámem na duši. „Doufám, že každý člověk najde jiného člověka, který pochopí jak jej milovat, rozumět a uzdravit ho, přesně jak to Alekxander udělal a dělá pro mě,“ napsala k textu svého přítele.

Aleksander Aamodt Kilde podpořil svou partnerku, které se momentálně příliš nedaří
Aleksander Aamodt Kilde podpořil svou partnerku, které se momentálně příliš nedaří