Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Saláková o dopadech skandálu s bordelem: Alopecie! Ze Sparty se mi zvedá žaludek

Autor: sm

Vypadalo to na tlustou čáru za černým obdobím. Zdá se ale, že manželka hokejového brankáře Saši Saláka skandál kolem jeho návštěvy v pražském hampejzu nerozdýchala ani po přesunu do Švédska. Na instagramu si teď vůbec nebrala servítky a z jejích slov je jasné, že za všemi problémy vidí bývalý klub svého muže, pražskou Spartu.

„Pořád mám v hlavě to, když se vrátili kluci domů po tom, co o nás vyšly ty sr*čky na objednávku. Co jim kde kdo říkal,“ posteskla si Míša na svém instagramovém profilu v pozdních hodinách, kdy údajně nemohla spát kvůli úplňku.

Ze jejich slov je patrné, že daleko více než vlastní situace ji mrzí to, čemu musely čelit děti, kterých má se svým manželem Sašou pět. „Jak prožívali to, co na hokeji říkají a co píšou o jejich tátovi, celý podzim. Že tohle je extrémně těžké nejen pro dospěláka, ale hlavně pro dítě. Alopecie budiž nám svědkem,“ povzdechla si Míša nad následky, které období plné stresu jejím blízkým  přineslo. 

„A to mě se*e úplně nejvíc. Ze Sparty se mi zvedá žaludek,“ nebrala si servítky Saláková, která momentálně pobývá s rodinou ve Švédsku, kde její manžel dostal angažmá u Djurgaardenu.

Později pak upřesnila, že choroba postihla nejstaršího syna Fredíka (10), kterého požádala o svolení, jestli o jeho potížích smí veřejně mluvit. Otevřením tohoto tématu chce prý pomoci ostatním, což nedávno udělal i moderátor Tomáš Drahoňovský.

Exkluzivní vyjádření Alexandra Saláka a jeho ženy Míši: Jak to bylo s návštěvou bordelu?
Hokejový brankář Salák o návštěvě bordelu a vyjádření manželky z Dubaje
Video se připravuje ...

Míša teď Spartě nemůže přijít na jméno
Míša teď Spartě nemůže přijít na jméno

Témata:  salákblesksportSalákováalopecieŠvédskoSparta