Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Foden po nadávkách na boxerském zápase utekl. Jeho matku pak brutálně napadli

Autor: sm

Když se Phil Foden vypravil na boxerský zápas, nejspíš nečekal, že sám bude muset nějaký fyzický útok řešit. Zatímco samotná show velkou podívanou nepřinesla, v zákulisí o drama nebylo nouze. Poté, co Fodena někteří z přítomných očastovali nadávkami vyběhla jeho matka sjednat pořádek. Namísto toho přišel chaos, při kterém ještě sama dostala namláceno!

Původně měla být zlatým hřebem večera boxerská bitka Amira Khana a Kella Brooka, ale nakonec bylo všechno jinak! Pozornost si v zákulisí urval fotbalista Phil Foden (21). Záložníka Manchester City cestou do lóže slovně napadla skupinka lidí, kteří s vulgaritami nešetřili. Sám Foden sice spolu se svou partnerkou bez výraznější reakce zapadl do místnosti a neměl zájem situaci nějak řešit. Do boje ale vyrazila jeho matka Claire (41).

„Komu říkáš k**ot?“ otočila se ještě před zavřením dveří Fodenova přítelkyně Rebecca. Záhy se přiřítila Fodenova matka. „Správně, komu?!“ vyletěla. Po odpovědi, že nikomu, boubelatá brunetka přitvrdila: „Tak táhněte do h*jzlu!“

Vzápětí strčila do jednoho z mužů, který se zapotácel a vzápětí útok opětoval. Tím se strhla mela, při které létaly facky i hasičáky. Na chodbu pak vletěl taky sám Phil, aby svou matku bránil, ale podle videa, které koluje na sociálních sítích, se zdá, že se aktivně v bitce neúčastnil.

Fodenův klub Manchester City vydal ke kauzce vyjádření. „Klub ví o videu, které se rozšířilo po sociálních sítích a ukazuje, jak jsou Phil Foden a jeho rodina obtěžováni a uráženi. Jsme šokováni a zděšeni povahou urážek a následného napadení jednoho z Philových rodinných příslušníků,“ stojí v prohlášení.

„Budeme i nadále Philovi a jeho rodině poskytovat veškerou podporu a pomoc, kterou potřebují,“ hlásí klub. Podle pořadatele nikdo z účastníků bitky nepotřeboval zdravotnickou pomoc a k dispozici měla být u vyhrocené situace ochranka.

Pozornost si při boxerském utkání ukradl bitkou neplánovaně spíše Foden. On sám a jeho přítelkyně neměli o násilí zájem. Jeho matka Claire ovšem přišla s razantnějším řešením...
Pozornost si při boxerském utkání ukradl bitkou neplánovaně spíše Foden. On sám a jeho přítelkyně neměli o násilí zájem. Jeho matka Claire ovšem přišla s razantnějším řešením...