22. února 2022 • 00:00

Sledujte největší MMA zápas roku 2022 živě na PPV! Soutěžte o bezplatné online živé přenosy

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drátěná klec, ve které dva zápasníci svádí boj s vypětím všech sil - tak si můžete představit Oktagon. Napínavá podívaná s každým dalším zápasem nabírá na popularitě napříč Českem i celým světem. Zkuste proto ověřit své znalosti ze světa smíšených bojových umění ve zbrusu nové mobilní aplikaci Kvízuj, která vám kromě zábavy nabízí také možnost vyhrát skutečné peníze a jiné skvělé ceny! Připravili jsme pro vás totiž speciální kvíz ve spolupráci s organizací Oktagon MMA, ve kterém můžete soutěžit o přístupy k bezplatnému online shlédnutí živého přenosu.



Sledujte největší MMA zápas roku 2022 živě na PPV! Titulová bitva Krištofič vs. Kincl
Video se připravuje ...

Co je Kvízuj?

Kvízuj je zbrusu nová česká soutěžní aplikace, ve které můžete každý den hrát, neboli kvízovat, o reálné peníze a jiné odměny. Nejlepší je, že kvízovat můžete odkudkoli a zcela zdarma a stačí vám jen váš mobilní telefon s připojením k internetu, takže se do toho můžete pustit klidně teď hned. Pokud ale ještě nejste plně rozhodnutí, tak čtěte dále.

TIP: Soutěž v aplikaci Kvízuj, která probíhá ve spolupráci s Oktagon MMA, běží od 22. 2. do 24. 2. 2022. Soutěžte o bezplatné online zhlédnutí živého přenosu titulové bitvy Krištofič vs. Kincl, která se koná 26. 2. 2022 v 18:00 v O2 areně! Aplikaci Kvízuj pro iOS stahujte zde. Aplikaci pro Android zde.

Turnaj Oktagon 29Foto oktagonmma.cz

Jak to funguje?

Vyzkoušejte si základní denní kvízy, ve kterých se můžete těšit na deset otázek. K jejich překonání máte tři životy, díky kterým vás nemusí mrzet, pokud nebudete znát správnou odpověď na některou z otázek, a tři nápovědy, které vám kvízování usnadní. Ale pozor, jde vám o čas, takže čím dříve odpovíte, tím více bodů získáte!

Jak vyhraji peníze?

Skutečné peníze získáváte za úspěšné kvízování. To, jak se vám daří, můžete v poklidu sledovat ve vašem profilu přímo v aplikaci Kvízuj. Na stejném místě si také můžete své vykvízované peníze nechat poslat přímo na vlastní bankovní účet.

Turnaj Oktagon 29Foto oktagonmma.cz

Jak mohu soutěžit o ceny?

Kromě denních kvízů v 6 kategoriích (věda, umění, historie, geografie, sport a různé) na vás v aplikaci čekají také týdenní slosování a sponzorované soutěže. Pokud se vám podaří vykvízovat určitý počet bodů, tak se každý týden automaticky dostáváte do slosování o parádní ceny! Ve sponzorovaných kvízech pak získáváte šanci vyhrát některou z předem oznámených odměn.

Aplikace je stále v testovacím režimu, a tak, prosím, buďte shovívaví. Pokud by vám některá funkce nefungovala nebo byste chtěli diskutovat o otázkách a kvízech, budeme se na vás těšit v naší Discord skupině.

Soutěžte o bezplatné online zhlédnutí živého přenosu titulové bitvy Krištofič vs. Kincl!

Soutěž v aplikaci Kvízuj, která probíhá ve spolupráci s Oktagon MMA, běží od 22. 2. do 24. 2. 2022. Aplikaci pro iOS stahujte zde. Aplikaci pro Android zde.

Sledujte největší MMA zápas roku 2022 živě na PPV! Titulová bitva Krištofič vs. KinclFoto oktagonmma.cz

Články odjinud


Články odjinud