Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Zvrácený fotbalista je v sedmém nebi: Sexy neteř mu porodila dítě!

Autor: sm

Brazilský fotbalista Givanildo Vieira de Souza (35), známější pod přezdívkou Hulk, se tetelí blahem. Poté, co vyměnil svou manželku Iran (53) za její přitažlivou neteř (33) se dočkal dalšího potomka. Toho zplodil právě se sexy Camilou!

Půvabná blondýnka Camila porodila svému někdejšímu strýci dcerku Zayu. Pár sdílel nadšeně novinu na sociálních sítích, kde nepochybně radostná zpráva neunikne ani Hulkově bývalé manželce Iran. Právě ta už v minulosti označila svého ex za monstrum.

Hulk se už v počátcích vztahu musel kvůli poměru s neteří Camilou bránit. Údajně měl totiž svůdné Brazilce podlehnout už ve chvíli, kdy byl stále manželem Iran. Svazek se starší blondýnkou trval zhruba dvanáct let, během kterých pár dočkal synů Iana a Tiaga a dcery Alice. Nejen oni jsou nejspíš překvapeni z toho, že dalšího sourozence jim porodila sestřenice. 

„S Camilou jsem nic neměl, když jsem byl ženatý. Jsem muž. Nebyl jsem v tom manželství spokojený. Měl jsem více důvodů. Iran žila single život. Chtěla mít jenom status manželky Hulka,“ rozpovídal se fotbalista, který popsal jak si k sobě s neteří našli cestu.

Podle jeho slov vše začalo tím, že za ním mladá blondýnka dorazila do Šanghaje, kde Hulk působil: „Camila dorazila do Číny. Nemyslím si, že jsem ošklivý člověk, taky jsem mladý. Camila je mladá a je extrémně nádherná. Nakonec jsme se do toho pustili, ale byli jsme svobodní,“ hájil se před časem Brazilec.

Řekl přitom, že vztah s bývalou ženou Iran držel především kvůli tomu, že s ním otěhotněla. Nikdy ale netvořili spokojenou rodinu. „Začali jsem spolu chodit a za necelý měsíc jsi otěhotněla. Ian, Tiago a Alice s požehnáním božím. Moje manželství nevzniklo z lásky, z vášně, nic, byla to náhoda, že jsi otěhotněla s Ianem. A já to vzal zodpovědně,“ vyjádřil se někdejší hráč Zenitu Petrohrad směrem ke své bývalce. A dodal, že rodinu s Iran podporuje od chvíle, kdy se dozvěděl, že čekají první dítě.

Hulk se dočkal čtvrtého potomka. Toho má se svou někdejší neteří Camilou
Hulk se dočkal čtvrtého potomka. Toho má se svou někdejší neteří Camilou