Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další skandál na Pljuščenkově show: Krasobruslař se po pádu zřítil mezi diváky!

Autor: ljš

Měla to být fantastická megashow, zatím je ale projekt Jevgenije Pluščenka Unie šampionů jeden velký průšvih. Za představení v Tule schytal obří kritiku kvůli všudypřítomné propagandě, při víkendovém pokračování v Petrohradu se pak vážně zranil jeden z krasobruslařů. A podle fanoušků je to Pljuščenkova vina!

"Bylo to mocné, upřímné, kouzelné a cool! Bylo hypervyprodáno, děkujeme! Naše Unie šampionů bruslila pro 12 tisíc fanoušků! Děkujeme všem sportovcům za úžasná čísla, která exkluzivně pro naši show připravili!" kasal se na instagramu Pljuščenko.

Jenže všechno zas tak ideální nebylo. Diváci byli svědky děsivého pádu, při kterém se osmnáctiletý krasobruslař Jevgenij Semenenko několikrát udeřil do hlavy a po pokusu pokračovat se zřítil mezi diváky.

Jak je to možné? Kolem kluziště totiž nebyly žádné mantinely! Pljuščenko za to od fanoušků schytal obrovskou vlnu kritiky. "Bezpečnost byla jednoznačně to poslední, co ho zajímalo. Na ledě byla tma a kluziště nechal zmenšit, aby přidal další VIP místa. Nebyly tam mantinely. Pro diváky, kteří seděli v prvních řadách, to bylo také velmi nebezpečné. Skákaly se tam čtverné skoky," kritizují Pljuščenka fanoušci.

Semeněnko byl po hrozivém pádu převezen do nemocnice. Podle ruských médií utrpěl těžký otřes mozku. Pljuščenko kritiku ale neřeší. "Všichni Žeňovi přejeme brzké uzdravení. Jsme v kontaktu s jeho trenérem, s lékaři a poskytujeme mu plnou podporu. Všechno bude v pořádku," vzkázal jen.

Krasobruslař Semenenko se během show Unie šampionů po pádu zřítil mezi diváky. Podle fanoušků je to vina Pljuščenka, který nechal zmenšit kluziště a odstranit mantinely
Krasobruslař Semenenko se během show Unie šampionů po pádu zřítil mezi diváky. Podle fanoušků je to vina Pljuščenka, který nechal zmenšit kluziště a odstranit mantinely