Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Beckerova bývalka šokovala: Jsme pořád manželé! Jak zvládá Boris vězení?

Autor: sm

Borisi Beckerovi (54) v pátek vyměřil soud dva a půl roku ve vězení. Život se tak obrátil naruby nejen bývalému tenisovému esu, ale také jeho blízkým, zejména pak synu Amadeovi (12). Borisova žena Lily (45) odhalila, jak dítěti celou záležitost popsala a zároveň přiznala šokující informaci ohledně jejich manželství...

Becker sice k soudu dorazil ruku v ruce se svou současnou partnerkou Lilian de Carvalho Monteirovou, se kterou randí od roku 2020, ale matka jeho syna Amadea doma tou dobou trnula. Svoje pocity potom nizozemská modelka popsala v show Piers Morgan Uncensored.

Podle svých slov se po oznámení verdiktu zhroutila. Nechtěla vyměřenému trestu věřit, protože věřila, že Boris dostane nižší trest. Během rozhovoru také oznámila překvapivou informaci o tom, že je stále ještě Beckerovou manželkou. Doteď se totiž mělo za to, že se pár na jaře v roce 2018 rozvedl. 

„Jsem do značné míry stále jeho manželka,“ řekla Lilly. „Odcizená manželka může být, ale stále jsme velmi manželé a byli jsme od té doby, co jsme šli každý svou cestou,“ oznámila. Naznačila také, že je to nejspíš ona, kdo se k oficiálnímu rozchodu nemá.

„Bylo to od začátku intenzivní a úplný, opravdový příběh lásky. To ví každý, kdo nás zná. Není to tak, že bych se nechtěla rozvést. Měli bychom si to vyřešit ve správný čas,“ míní. V rozhovoru navíc přiznala, že svého bývalého partnera stále miluje.

Pár má společného syna Amadea, kterému musela Lilly vysvětlit, že jeho otec putuje za mříže. Údajně mu řekla, že „tatínek neposlouchal zákon a musí na hanbu“.

„Minulou neděli jsem neměla jinou šanci, než zlomit své nebo jeho srdce a nikomu to nepřeji. Bylo to to nejtěžší, co jsem s dvanáctiletým klukem musela udělat. Prostě to nedokázal pochopit. Pořád nedokáže. Láme mi to srdce, ale právě to ze mě udělalo »tygří mámu«,“ řekla Lilly, která zároveň odpověděla na to, jak se Borisovi ve vězení zatím daří.

„Dobře. Tak dobře, jak jen to jde. Ale není to pětihvězdičkový hotel, že?“

Žena Borise Beckera popsala, jak synovi oznámila, že jde jeho otec do vězení
Žena Borise Beckera popsala, jak synovi oznámila, že jde jeho otec do vězení