Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyznání Lele! Vémolův jasný vzkaz kritikům

Autor: pl

Přece jen to dokázal. Karlos „Terminátor“ Vémola (36) na konci zápasu se zpěvákem Otakarem Petřinou alias Marpem (37) slavil vítězství, když soupeře porazil technickým K.O. Následující ráno zveřejnil na instagramu fotku se svou partnerkou Lelou Ceterovou (32), a kritikům poslal jasný vzkaz ohledně konce boxerského střetnutí.

Zápas skončil tak, jak probíhal podstatou dobu. V rohu. Vémola bušil pěstmi do Marpa, když v tom rozhodčí zápas ukončil. Marpo sice protestoval, ale už se nedalo nic dělat. „Terminátor“ tak prožil vítězný večer.

Ráno nato se na jeho instagramovém profilu objevila fotka, kde pózuje se svou partnerkou Lelou. „Tak jsme to spolu zvládli, lásko. Dnes jeden den volno s rodinkou a přáteli, a od pondělí začíná příprava na oktagon v Německu. Všem děkuju za podporu,“ napsal Karlos pod fotku.

,,Za rozhodnutí o konci nemůžu"

Nezapomněl ani na své odpůrce, kterým poslal jasnou zprávu ohledně samotného konce duelu, který naštval téměř celou halu. „Zlohlasům připomínám, že já za rozhodnutí rozhodčího nemůžu, a taky mě netěší. Marpo, velký respekt a díky za zápas,“ poděkoval svému soupeři na závěr.

V O2 areně se uskuteční největší ringový galavečer v české historii, v hlavním zápase se střetne Karlos Vémola a Marpo
V O2 areně se uskuteční největší ringový galavečer v české historii, v hlavním zápase se střetne Karlos Vémola a Marpo