Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příště už s Němci nepřijede: Trenérka Campbellová u reprezentace končí, stěhuje se do Švýcarska

Autor: sm

Letos se kolem ní strhla pořádná mela! Když se pohledná trenérka Jessica Campbellová objevila na střídačce Němců, jedni jásali, druzí ji podezřívali z románků s hráči a dokonce se ji neštítili na to zeptat. Příští rok už ale sympatická Kanaďanka  s německým manšaftem nepřijede...

Campbellová měla na starosti například přesilovky. Teď ale její smlouva vypršela a během příštího šampionátu se už na lavičce německé reprezentace neobjeví.

Koučování hokejistů ale rozhodně nevěší na hřebík. Podle webu Bild totiž jedná o smlouva s prvoligovým švýcarským klubem EHC Kloten, kde má být pravou rukou pro trenéra Jeffa Tomlinsona. 

Kolem trenérky Němců se během letošního mistrovství světa strhla mediální mela poté, co se jí slovenská reportérka Barbora Žiačiková zeptala na podivnou sexistickou otázku. 

„Jaké je to být v týmu, když jste krásná žena a tým je plných hezkých mužů?“ zajímala se při rozhovoru Žiačiková. Kanadská blondýna jako kdyby nevěřila tomu, co právě slyší. „Promiňte, nerozumím, co se tím snažíte říct?“ reagovala Campbellová na dotaz. Reportérka pak otázku zopakovala. „Je to má práce, moje profese. Hráči odvádějí svou vlastní práci. S hráči máme silný, profesionální vztah. Nic jiného v tom není,“ odvětila tehdy viditelně podrážděná Campbellová. 

Jessica Campbellová se během dalšího mistrovství světa na lavičce Němců neobjeví
Jessica Campbellová se během dalšího mistrovství světa na lavičce Němců neobjeví