Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexuální skandál známého fotbalisty: Na dovolené měl znásilnit teenagerku!

Autor: ptr

V obřích problémech se ocitl fotbalista bundesligového Stuttgartu Atakan Karazor (25). Německý defenzivní záložník s tureckými kořeny byl na dovolené zatčen poté, co měl společně s kamarádem údajně znásilnit teprve osmnáctiletou slečnu. Sportovec veškerá obvinění popírá.

Zpráva o zatčení známého fotbalisty se objevila ve španělských a anglických médiích už v sobotu. Teprve později se ukázalo, že jde právě o Karazora. Celý incident se podle deníku The Sun měl odehrát ve středu ve vile v obci Sant Josep na španělském ostrově Ibiza. Atakan samozřejmě tvrdí, že společný čas na diskotéce i poté ve vile byl v přátelské atmosféře a zcela dobrovolný. Podle informací BamS ale musí zůstat ve vazbě minimálně do pondělí.

Mladý záložník je v kontaktu se svými právními zástupci, kteří o situaci samozřejmě informují i jeho klub. Ten vydal k celé nepříjemné situaci první oficiální stanovisko. „Záložník VfB Atakan Karazor byl zatčen během dovolené na Ibize. Jakýkoli trestný čin popírá. VfB je v neustálém kontaktu s právníky. Vzhledem k tomu, že se jedná o probíhající proces, žádáme vás o pochopení, že VfB se prozatím nemůže dále vyjadřovat.“ uvedli zástupci klubu.

Karazor přišel do Stuttgartu v roce 2019. V uplynulé sezoně, v níž tým těsně odvrátil hrozbu sestupu, odehrál v dresu VfB 24 ligových zápasů. Před třemi týdny pak prodloužil kontrakt až do roku 2026. Po oznámení podpisu smlouvy řekl: „Moc se těším na nadcházející roky v dresu VfB, ve kterých chci přispět k úspěšné budoucnosti a ve kterých se chci dále rozvíjet jako hráč." Zda k tomu bude ještě mít příležitost je nyní ve hvězdách, podle španělského práva totiž hrozí za znásilnění trest odnětí svobody až na 15 let.

Německý defenzivní fotbalista Atakan Karazor v souboji s Marco Reusem.
Německý defenzivní fotbalista Atakan Karazor v souboji s Marco Reusem.