Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágr chce zpět do NHL? Oslovil manažery nejslavnější ligy!

Autor: ptr

Tak to by byla pořádná bomba. Druhý nejlepší hráč severoamerické soutěže dle kanadských bodů se ani s půlstoletím na krku nevzdává. Legendární Jaromír Jágr (50) využil otevření trhu s volnými hráči k tomu, aby oslovil manažery napříč ligou a nabídl jim své služby.

Zkušený útočník na sociální sítě umístil svůj popis a požadavky a nyní nezbývá než čekat na telefon. „Generální manažeři NHL – Jsem také volný hráč, zase jednou. Sto devadesát centimetrů, 120 kilogramů, 50 let, pomalý, ale silný a s šikovnýma rukama.  Můžu přinést zkušenost a rád bych hrál pouze domácí utkání. Zavolejte kdykoliv,“ uvedl pádné argumenty, proč by mu měli dát další šanci.

Kdyby to náhodou nevyšlo, tak však nezapomíná ani na svůj mateřský klub z Kladna. „Také jako majitel klubu z české nejvyšší soutěže hledám obránce k podpisu. Žádný vtip,“ uzavřel inzerát. Druhou část svého vzkazu myslí tedy naprosto vážně. Jak to myslel s tou první, to už ví jen sám Jaromír.

Ovšem s případným telefonátem pro jistotu počítá. „Nedá se nic dělat, od zítra začínám trénovat, kdyby náhodou někdo zavolal,“ doplnil s vysmátým smajlíkem. Je tak patrné, že ani ve svém věku stále neztrácí chuť do hokeje a má před sebou další výzvy.

Jaromír Jágr končil v NHL v dresu Calgary
Jaromír Jágr končil v NHL v dresu Calgary
Jágr představil vlastní značku. Mluvil o bronzu z MS i kladenském zimáku
Video se připravuje ...