Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svatba jako z pohádky: Faksa si vzal svou krásnou Dominiku v ráji!

Autor: sm

Už jsou oficiálně svoji! Hokejista Radek Faksa se na sociálních sítích pochlubil romantickými snímky z exotiky, kde si řekl »ANO« se svou snoubenkou Dominikou Matušínskou. A už z obrázků je znát, že to byla svatba jako vystřižená z romantického filmu!

„Pan a paní Faksovi. Nejlepší manželka, jakou jsem si mohl přát, miluju tě,“ vyznal se své ženě útočník Dallasu u fotek ze svatebního dne. „Navždy ano! Jsem šťastná, že můžu říct, že jsem si vzala lásku svého života. Moc tě miluju,“ napsala k obrázkům na oplátku Dominika, které se pod příspěvkem množily gratulace, například od manželky Michala Jordána nebo trenérky Karolíny Huvarové. 

Zatímco Dominika oblékla tradiční bílé šaty, Faksa byl na velký den oděn do světlých barev, což na romantických fotkách z pláže působilo jako hezká souhra. Na snímcích z obřadu není vidět nikdo další, a tak se zdá, že se jednalo o malou svatbu, ale zato o to romantičtější.

Pohádková byla každopádně v případě Dominiky nejen svatba, ale také rozlučka ze svobodou. Na tu se dokonce s kamarádkami, mezi kterými nechyběla třeba manželka Aleše Hemského, vypravila z Texasu na slunnou Floridu.

Pár spolu momentálně vychovává ročního syna Elliota Radka a tak byla svatba už posledním krokem, který Dominice s Radkem chyběl k tomu, aby byli oficiálně rodina.

Radek Faksa a jeho krásná snoubenka Dominika se vzali na Seychelách
Radek Faksa a jeho krásná snoubenka Dominika se vzali na Seychelách