Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pracuj s nohama, nebuď líný! Berdych se Štěpánkem trénovali na Legends Team Cup

Autor: pl

Dávka nostalgie. Tu museli fanoušci pocítit při pohledu na instagramový snímek Tomáše Berdycha (36) a Radka Štěpánka (43), jak odpočívají po tréninku před blížícím se Legends Team Cupem. Velcí kamarádi ale budou během turnaje na odlišných stranách barikády.

Že přípravu berou vážně dokazuje Štěpánkovo video na storíčku. „Pracuj s nohama, nebuď líný, no tak,“ napsal sebekriticky Štěpánek s vysmátým smaljíkem ke svému vlastnímu videu, na kterém trénuje spolu s Berdychem. A dobře dělá, protože už 1. srpna startuje Legends Team Cup v chorvatském městě Pula, kde se proti sobě utkají věhlasná jména ze světa tenisu.

Kapitány týmů budou legendární český tenista Ivan Lendl (62) a jeho přemožitel z finále Wimbledonu 1987 Pat Cash (57). Zatímco Štěpánek si zahraje v týmu krajanského kapitána, Berdych nastoupí pod vedením Cashe.

Návrat do starých časů

„Jsme nadšeni, že vám můžeme představit Tomáše Berdycha jako jednu ze superhvězd této skvělé akce,“ stojí na instagramu tenisové události. „Těšíme se, až ho uvidíme zase na kurtu.“ Podobně nadšeně organizátoři představili i Štěpánka.

„Tahle akce je pro mě velkou motivací vrátit se zpět na kurt a zase si prožít staré časy,“ vzkázal Štěpánek ve videu na instagramovém účtu Legends Team Cupu. Kromě tří českých osobností budou k vidění třeba Tommy Haas, Jo-Wilfried Tsonga nebo David Ferrer. Akce vyvrcholí v Dubaji uprostřed listopadu.

Klasická tenisová česká dvojka. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem trénují na blížící se Legends Team Cup
Klasická tenisová česká dvojka. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem trénují na blížící se Legends Team Cup