Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pouliční povaleči: Šafářová s Plekancem vyrazili do Prahy

Autor: sm

Sotva se vrátili ze Slovenska, už zase někde lítají! Tenistka Lucie Šafářová a její manžel Tomáš Plekanec tentokrát vyrazili do matičky Prahy, kde nejprve vzali útokem dětské hřiště a poté si dopřáli jedno relaxační pivo v centru města. Kdo by ale slavný pár hledal v restauraci u stolu, ten by čekal marně...

Šafářová a Plekanec nejprve navštívili dětské hřiště s výhledem na Karlův most. Později ale nezapomněli ani na odpočinek pro sebe a do jedné z restaurací si vyrazili pro »jedno orosené«. U stolu s ním ale rozhodně sedět nezůstali a naopak vyrazili nasávat atmosféru malostranských uliček.

„Jedno malé na »Malé Straně«. Pouliční povaleči. A Leontýnka tam dokonale vytřela chodník,“ okomentovala posezení v centru Prahy tenistka, která se ještě před pár dny chlubila fotkami ze slovenských hor. Není tak divu, že poté, co pár zdolával divokou přírodu se dvěma malými dětmi, teď volí pár dní odpočinku. 

Tomáš má teď navíc posledních pár týdnů alespoň částečného volna. Už 10. září se totiž roztočí kola české extraligy, ve které Plekanec reprezentuje své rodné Kladno, navíc v roli kapitána. 

Pár si dopřál jedno malé pivo v centru Prahy. U stolu v restauraci byste je ale nenašli
Pár si dopřál jedno malé pivo v centru Prahy. U stolu v restauraci byste je ale nenašli