Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ronaldo chce koupit luxusní golfový klub a zdemolovat ho: Brání mu ve výhledu!

Autor: ptr

Problémy obyčejného smrtelníka asi jednu z největších fotbalových hvězd netrápí, ale vše co mu brání v dokonalosti, musí pryč. Naposledy si hvězdný Cristiano Ronaldo (37) usmyslel, že koupí luxusní golfový klub a nechá ho srovnat se zemí. A důvod? Brání mu ve výhledu!

Legendární Portugalec si staví svůj dům snů na předměstí Lisabonu. Krásné místo s výhledem na oceán a obrovským pozemkem slibuje splnění snad všech snů. Ne vše v okolí je ale zcela dokonalé. Ronaldo zjistil, že mu ve výhledu na jednu stranu překáží klubovna místního golfového klubu. Kanonýr proto přišel s jednoduchým řešením. Klubovnu koupí a přemístí jí i s parkovištěm jinam.

„Klubovna pro něj byla problém, takže chce, aby byl problém odstraněn. Cena není překážkou - je to perfekcionista, který si může dovolit dokonalost,“ uvedl zdroj blízký projektu. Právníci hvězdy ve středu údajně jednali s majitelem golfového klubu Oitavos Miguelem Champalimaudem.

Pokud se mu ambiciózní plán podaří, tak už snad nebude dokonalost kazit žádná drobnost. Ronaldův superdům by měl být velký 1115 metrů čtverečních. Předpokládá se, že bude mít garáž vybavenou výtahy, které pojmou až třicet aut z jeho luxusní sbírky. Bude nabízet rozlehlá ložnicová apartmá, všechna s úžasným výhledem na oceán a vnitřními i venkovními bazény. Plány také zahrnují například kino, lázně, hernu a kancelář.

Náklady byly původně odhadovány na cca 300 milionů korun, ale už nyní je jasné, že vzrostly na minimálně půl miliardy a zřejmě ještě porostou. Ronaldo totiž dolaďuje plány se špičkovým architektem Vitorem Vitorinem. Práce mají být dokončeny začátkem příštího roku.

Golfový klub, který překáží Cristianu Ronaldovi.
Golfový klub, který překáží Cristianu Ronaldovi.