Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Moderátorka Soukalová po noci v mrazivé divočině: Poprvé promluvila o dramatu!

Autor: David Turek

Dovolená Gabriely Soukalové (32) se změnila v horor o přežití, když se vzdálila od rodiny a ztratila se z vyznačených tras. Bez GPS navigace a následně i bez funkčního telefonu bojovala stůj co stůj o návrat domů. Včera se konečně vrátila do práce a od kolegů dostala speciální dar!

Dovolená se Gábině Soukalové v Itálii vymkla z rukou ve chvíli, kdy se chtěla projet po přírodních cyklostezkách. Když dojela k místu, kde byla strhnutá stráň a překážku překonala, pochopila, že jde do tuhého. Naštěstí vše dobře dopadlo a moderátorka primáckého Showtimu se zdravá vrátila před televizní kameru. Předtím jí ale kolegové vybavili krabičkou poslední záchrany a světlicemi, aby se jim už nikdy neztratila.

Návrat domů

„Je to fajn se vrátit do práce. Byly momenty, kdy už jsem i moc nedoufala, že se sem ještě někdy vrátím, takže já jsem opravdu moc ráda, že jsem tady. Že můžu všechny vidět a že jsem zase v bezpečném prostředí, ve kterém se cítím dobře,“ reagovala na překvapení od kolegů z pořadu Showtime.

Bojovala

Gábina popsala i děsivé chvíle, které se jí stále vrací na mysl. „V prostředí, kde člověk opravdu předtím nikdy nebyl a není vlastně nikdo kolem, je tam poměrně jako velká zima přes noc. Člověk vleze na místo, ze kterého má pocit, že není jako návratu,“ otevřeně promluvila moderátorka.

„Vrátit se po cestě, po které jsem přijela, kvůli padající tmě a velkému převýšení, jsem nemohla, tak jsem hledala jinou cestu,“ vysvětlila Soukalová, jak se do prekérní situaxce dostala.

Bála se!

„Byla tam jedna chvíle, kdy jsem lezla po velmi strmé několik set metrů nad tím údolím. V tu chvíli jsem věděla, že stačí udělat jedinou chybu a už to to nezvládnu,“ emotivně popsala moment, kdy bojovala o holý život a zachránila ji před smrtí její skvělá kondička profesionální sportovkyně. 

Gábina po návratu dostala od kolegů výbavu, aby se už nikdy neztratila
Gábina po návratu dostala od kolegů výbavu, aby se už nikdy neztratila