Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zápasník MMA Polívka: První slova o vztahu s Vondráčkovou!

Autor: sm

Sotva zpěvačka Lucie Vondráčková (42) zmínila, že si opět užívá moment zamilovanosti, začali její fanoušci pátrat po tom, kdo je šťastlivec po jejím boku. A na odpověď nemuseli čekat dlouho. Minulý týden prasklo, že Lucie randí s MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24), který je o 18 let mladší než ona. A mladý bijec se nyní ke vztahu poprvé vyjádřil!

Z prvotních slov Polívky to ale vypadá, že mají s Lucií jednu věc společnou. Oba si své soukromí bedlivě střeží. „Momentálně se soustředím pouze na svůj důležitý zápas na Oktagonu ve Frankfurtu. Nechci cokoliv potvrzovat, ani vyvracet, ani cokoliv jiného vířit kolem sebe,“ řekl zápasník pro ShowTime na CNN Prima News.

„Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, tak se doslova strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, zvlášť 14 dní před mým velkým zápasem,“ vysvětlil svou snahu se maximálně koncentrovat na svůj výkon.

Předtím, než vyšel vztah najevo, Lucie Blesku prozradila své pocity a zdá se, že slavná zpěvačka v tom lítá až po uši! „Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní,“ přiznala. „Já se červenám, když o tom mluvím, už dost.“ dodala s potutelným úsměvem.

Vondráčková má z rozvedeného manželství s hokejistou Tomášem Plekancem syny Matyáše (10) a Adama (7). O jiných partnerech veřejně moc nemluvila, výjimkou byl vztah s moderátorem Petrem Vojnarem, ale ani s ním nakonec štěstí nenašla.

Český MMA bojovník Zdeněk Polívka se vyjádřil ke vztahu s Lucií Vondráčkovou
Český MMA bojovník Zdeněk Polívka se vyjádřil ke vztahu s Lucií Vondráčkovou