Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Světový šampion v boxu Fury šokuje: Přezpíval legendární píseň!

Autor: ptr

Patří k největším tvrďákům, kteří vůbec chodí po této planetě. Dvojnásobný mistr světa v těžké váze Tyson Fury (34) ale tentokrát ukázal i tu něžnější stránku. Pro charitativní účely se změnil z drsné mlátičky ve zpěváka a vybral si k tomu naprostou klasiku. Nahrál totiž svou milovanou píseň Sweet Caroline.

„Sweet Caroline je píseň, kterou jsem vždy miloval a jsem nadšený, že ji mohu nahrát. Je to pro mě skvělá příležitost vrátit něco boji o duševní zdraví a doufám, že i nadále budu zvyšovat povědomí o tématu, které je mému srdci opravdu blízké,“ popsal Tyson své pohnutky.

Svůj debutový singl vydá 11. listopadu a doufá, že se dočká masivního úspěchu. A má k tomu velké předpoklady. Vždyť jde o léty prověřený hit a navíc veškerý výtěžek půjde rovnou na dobročinné účely. Populární boxer s přezdívkou »Gypsy King« chce podpořit britskou charitu pro duševní zdraví mužů s názvem „Talk Club“.

Není náhodou, že si pro tento bohulibý účel vybral Fury zrovna hudbu. Šestinásobný otec patří k nadšeným zpěvákům a už v roce 2019 si zazpíval duet se slavným Robbiem Williamsem na jeho vánočním albu.

Boxerský šampion Tyson Fury miluje zpěv.
Boxerský šampion Tyson Fury miluje zpěv.