Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exmanželka pohřešovaného skokana Hájka Veronika exkluzivně: S touhle mě podváděl!

Autor: Tadeáš Mahel

Když Veronika Hájková zjistila, že ji (teď už bývalý) manžel Antonín (35) podvádí, byla to obrovská rána. Další přišla záhy: milenkou někdejšího skokana na lyžích a trenéra ženské reprezentace byla jeho svěřenkyně a její kdysi dobrá kamarádka Karolína Indráčková (25).

Po Hájkovi se slehla zem, už měsíc ho hledá policie. Držitel českého rekordu v letech na lyžích je údajně v Malajsii a za sebou nechal pěknou paseku, nic o něm nevědí nejbližší a ani jeho exmanželka Veronika. Fyzioterapeutka mužské skokanské reprezentace souhlasila, že si s Bleskem o Hájkovi promluví.

Byly kamarádky

Byli spolu pět let, brali se v červnu 2019. Letos v září však proběhl rozvod, Antonín a Veronika spolu nejsou od března. A může za to nevěra. „Podváděl mě s Karolínou Indráčkovou,“ ukázala Veronika na závodnici, která na olympiádě v Pekingu pod Hájkovým vedením doskočila pro 28. místo.

„Bylo to pro mě dvojnásobné zklamání. Jak v manželovi, tak v kamarádce, pro kterou jsem dva roky dělala úplně všechno,“ mrzí ji. Veronika dříve pracovala právě u družstva žen (k mužům přešla až po provalení aféry letos v květnu) a sama Indráčková si ji ještě loni nemohla vynachválit. „Verča nám pomáhá regenerovat tělo i duši. Je super v tom, že šíří pozitivní energii a pořád se směje. Když máme různé pochmurné nálady, dokáže nás z nich vytáhnout,“ řekla Karolína svazovému webu.

Nemluví spolu

Teď, když se ukázala smutná pravda, jsou přátelská slova jen trpkou vzpomínkou. „Nepochopila jsem důvod té nevěry. Od Karolíny jsem sice chtěla nějaké věci vysvětlit, ale ve finále to bylo o ničem. Teď s ní v kontaktu vůbec nejsem,“ dodává Hájková. Indráčkovou Blesk kvůli vyjádření oslovil, odpověď do uzávěrky nepřišla.

Vztah sportovkyně a trenéra se změnil v milostný
Vztah sportovkyně a trenéra se změnil v milostný