Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jágr na pohřbu táty (†82) podpíral zdrcenou maminku: Poslední polibek a pohlazení!

Autor: ljš

O jednoho muže svého života přišla, druhý je jí teď největší oporou. Maminka Jaromíra Jágra (50) Anna (76) dnes vyprovodila s celou rodinou milovaného muže do nebe.

Paní Anna do kostela Nanebevzetí Panny Marie na kladenském náměstí dorazila spolu s celou rodinou asi o půl hodiny dřív. Usadila se do první lavice po levé ruce svého syna Jaromíra.

Ještě než varhany ohlásily začátek obřadu přijímala s celou rodinou v slzách kondolence od smutečních hostů. Nezapomněla také sama pohladit rakev s ostatky muže, po jehož boku stála více než půl století.

S dojetím pak naslouchala statečnému vystoupení svého syna, který přečetl dojemný dopis do nebe, který pro tátu napsal. Podařilo se mu dokonce vyloudit na maminčině tváři lehký úsměv, když zavzpomínal na to, jak se kdysi rozplývala nad tím, jak Jaromír Jágr starší krásně bruslí. „Mami, buďto tomu nerozumíš, anebo jsi pořád zamilovaná,“ odvětil ji prý tehdy majitel Rytířů.

Po obřadu pak zdrcená paní Jágrová vyšla z kostela zavěšena právě do Jaromíra a jeho přítelkyně Dominiky. Když byla rakev uložena do pohřebního vozu, políbila ji a dala tak svému muži poslední sbohem...

Smuteční řeč Jaromíra Jágra na pohřbu jeho otce: Obětoval jsi se, aby se rodina měla lépe
Video se připravuje ...

Pohřební vůz ke kostelu dopravil rakev k poslednímu rozloučení
Pohřební vůz ke kostelu dopravil rakev k poslednímu rozloučení