Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Smutný zářez brazilského ex-reprezentanta: Manželství nevydrželo ani měsíc!?

Autor: pl

Jepičí život. Přesně ten mělo zřejmě manželství někdejší fotbalové hvězdy z Brazílie Adriana (40) a jeho polovičkou Micaelou Mesquita. S půvabnou kadeřnictví se bývalý reprezentant letos oženil po dlouholetém, turbulentním vztahu. Trable v ráji ale přišly mnohem dřív, než by většina předpokládala.

Pouhých 24 dní. Tak krátce měl být ex-fotbalový útočník Adriano ve svazku manželském. Rodák z Ria de Janeira je znám svými milostnými úlety, a na seznam si nyní může připsat další, jeden z nejkurióznějších.

Z fotbalu se vrátil za dva dny

Podle brazilského webu Extra Globo kámen úrazu nastal minulý týden, když chtěl jít bývalý hráč Interu Milán sledovat fotbal s kamarády mezi Brazílií a Švýcarskem. Konkrétně se měl vydat do své rodné čtvrti Vila Cruzeiro. „Kanárci“ vyhráli 1:0, a Adriano se vrátil domů až o dva dny později, což se Micaele vůbec nelíbilo.

Smazala proto všechny společné fotky ze sociálních sítích, a navíc už ho nikde ani nesleduje. S největší pravděpodobností se také zruší plánovaná oslava, na kterou měli dorazit členové rodiny a přátelé tento víkend. Zda se ale vztah definitivně rozpadl, se teprve uvidí. Adriano se s Micaelou rozešel už pětkrát, a zatím vždy k sobě našli cestu zpět.

Není to ale první pozdvižení kolem vítěze prestižního šampionátu Copa América za rok 2004. V roce 2015 sešlo z jeho přestupu do francouzského celku Le Havre, protože se nezdařilo převzetí mančaftu francouzským investorem. Adriano ale nesmutnil, a šel si poté užít hned s osmnácti prostitutkami! V roce 2014 byla pro změnu proti Adrianovi vznesena obvinění kvůli obchodování s drogami.

Takhle Adriano s Micaelou oznámili světu, že se vzali. Pouto ale s největší pravděpodobností dlouho nevydrželo
Takhle Adriano s Micaelou oznámili světu, že se vzali. Pouto ale s největší pravděpodobností dlouho nevydrželo