Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Divoška z Kataru překonána: Fanynka v Argentině pochodovala ulicemi úplně nahá!

Autor: sm

Tak to je gól! Během světového šampionátu ve fotbale se neustále spekulovalo o tom, která země má nejhezčí fanynky. Kdyby se ale rozdával titul pro ty nejodvážnější, opět by jej měla v kapse Argentina! Divačka, která během duelu v Kataru ukázala prsa, byla evidentně jen ochutnávkou toho, co je během oslav k vidění v Buenos Aires!

To ja panečku přivítání! Sotva se v neděli udělalo jasno v tom, že králem šampionátu je Argentina, v zemi vítěze vypukly šílené oslavy. A z některých prvků nestačili nejspíš ani samotní hráči valit oči!

V ulicích hlavního argentinského města se totiž promenádovala jedna fanynka tak, jak ji Bůh stvořil! Na sociálních sítích se pak objevilo video z jejího nahého skotačení nedaleko památníku, u kterého se kdysi slíbil svléknout i sám Diego Maradona, pokud Argentinci zvítězí na šampionátu.

A zatímco slavný fotbalista tehdy mohl kvůli neúspěchu svých krajanů zůstat oděn, neznámá brunetka momentálně vzala tuto roli za něj. A dost důsledně! Nenechala si na sobě nic, kromě slunečních brýlí. Skoro to ale vypadá, že ani nahé ženské tělo nebylo pro okolí zajímavější než vyhlížení návratu fotbalových hrdinů.

Není přitom jediná, kdo argentinský úspěch oslavuje nahotou. Už během samotného finálového zápasu, ve kterém jihoamerický tým zvítězil na penalty, se v hledišti schovávaly krásky, které si nechaly pomalovat ňadra do argentinských barev a během euforie svůj hrudník ukázaly světu.

Oslavy ale přinesly také několik smutných a děsivých momentů. Vyžádaly si například život fanouška, pod kterým se propadla střecha, a také hospitalizaci pětiletého chlapečka, který po úrazu na náměstí bojuje v nemocnici o život.

Takové oslavy nejspíš nečekali ani sami fotbalisti
Takové oslavy nejspíš nečekali ani sami fotbalisti