Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krejčíková si užívá v melbournském apartmánu: Co si ukuchtí?

Autor: as

Sesekala i přemožitelku Kvitové a už jen jediná výhra ji dělí od obhajoby loňského čtvrtfinále. V čem tkví australské kouzlo tenistky Barbory Krejčíkové (27)? Utekla z hotelu!

Tři zápasy, tři suverénní výhry a postup do osmifinále Australian Open. „Mám radost, že tu mohu být. Je skvělé hrát na takovém místě,“ jásala na dvorci největší melbournské Areny Roda Lavera poté, co vyřídila Ukrajinku Kalininovou 6:2, 6:3. „Miluji hrát na velkých kurtech. Užila jsem si to od prvního do posledního míče!“

Po výhře fixem na kameru napsala rozverný vzkaz: Miluji australské léto. „Mám ráda zdejší léto a teplo, kulturu, přírodu i fanoušky,“ vypočítala. Letos udělala velkou změnu: hotel vyměnila za pronajatý apartmán. „Nejsem úplně hotelový typ a mám ráda, když máme svůj balkon, kuchyň a lednici. Vyhovuje mi víc prostoru a spíš domácí prostředí, kde si i sama něco uvařím,“ prozradila pro Tenisový svět.

A copak kuchtila? „Trenér by byl asi rád za pečenou kachnu s knedlíkem a zelím, možná bychom to nějak zvládli. Ale já mám ráda pomazánky, ty tady jedeme hodně,“ culila se.

Česká tenistka Barbora Krejčíková hladce postoupila do osmifinále Australian Open
Česká tenistka Barbora Krejčíková hladce postoupila do osmifinále Australian Open