Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skandál na slavné Rallye Monte-Carlo: Sex přímo u trati!

Autor: ptr

Tak to byla pořádně žhavá jízda! Jeden z nejtradičnějších automobilových závodů zažil šokující podívanou. Jezdec slavné Rallye Monte-Carlo zachytil na kameru v autě nečekanou show. Fanoušci přímo u trati se oddávali sexuálním hrátkám a ani vedle stojící divák nebo právě projíždějící auto je vůbec nevyvedli z míry.

Rallye závodník Jourdan Serderidis (58) projížděl jeden z úseků rychlostí přes sto kilometrů v hodině, když na palubní kameru natočil nečekanou podívanou. Jeho Ford Puma reflektory ozářil pár, který zřejmě nezná slovo stud. Tisíce diváků u internetového streamu mistrovství světa v rallye (WRC) tak byly svědky toho, jak si lze ukrátit dlouhou chvíli. Je jen otázkou zda je tak rozpálila závodní podívaná, nebo byl za vším nějaký jiný důvod.

Další kuriozitou celého případu je fakt, že jen kousek opodál stál muž, který celou situaci zdárně ignoroval a plně se soustředil na rallye. Rozptýlit se nenechal ani zkušený řidič Serderidis. Ani tak ale na žádný velký úspěch nedosáhl a obsadil až 49. místo s velkým odstupem za vítězným Francouzem Sébastienem Ogierem.

Řecký rallye jezdec Jourdan Serderidis
Řecký rallye jezdec Jourdan Serderidis