Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ze Shakiřiny písničky se složila? Piquého nová láska údajně musela vyhledat lékaře!

Autor: sm

Shakira (45) spustila svým nejnovějším hudbením kouskem nezastavitelnou lavinu. Na song, ve kterém se pustila do svého ex a jeho nové partnerky, sice Piqué (35) reagoval s humorem, ale zdá se, že za jeho úsměvem se skrývá úplně jiné rozpoložení. Momentálně má navíc starosti o svou milenku, která situaci nese dost špatně...

Samotný bývalý španělský fotbalista je sice na zájem lidí i médií zvyklý, ale jeho nová láska Clara Chia Martiová (23) má po vydání Shakiřina nového songu více pozornosti, než by se jí líbilo.

„Zastavují ji na ulici, aby se jí zeptali, kdo je, zpívají jí tu píseň… Je to docela plachá dívka a každý ji pozná,“ vysvětlovala novinářka Lorena Vazquez v jednom ze svých podcastů. Podle dalších informací ze Španělska se prý Clara přesunula k rodičům a už několik dní pracuje z domu. 

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?
Video se připravuje ...

Ani detox od veřejnosti ji ale evidentně moc nepomohl neutuchající zájem ustát a trápil jí záchvat úzkosti. „Clara navštívila nemocnici Quironsalud, soukromou kliniku v Barceloně, s cílem, aby zdravotníci zkontrolovali její zdravotní stav kvůli tomuto záchvatu, který vážně ovlivnil její dýchání,“ podělily se Vazquezová se svou kolegyní o informace.

Kdo by byl řekl, že je situace takhle dramatická, když se Piqué po vydání písničky se smíchem proháněl po ulicích Barcelony v Shakirou tolik haněným Twingu a domlouval si spolupráci s hodinkami Casio...