Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Z toho Shakiru trefí! Piqué s novou přítelkyní přitvrzují: Nahé foto v posteli!

Autor: pl

Nový kalendářní rok 2023 má za sebou teprve první měsíc, ale nových kontroverzí mezi Gerardem Piquém (35) a Shakirou (46) je za tu dobu nespočet. Od nelichotivé písně přes čarodějnice na balkoně až po válku mezi zpěvačkou a někdejší tchyní. Popová hvězda zkrátka rozchod nese těžce. A pravděpodobně bude ještě hůř. Bývalý fotbalista a jeho „náhrada“ Clara (23) se spolu fotí nazí v posteli!

Zdá se, že jí už otrnulo. Mladičká Clara Chia Martiová si po provalení Piquého nevěry smazala instagram. Uběhlo ale několik měsíců, a půvabná kráska je zpět na sociální síti. Většinu příspěvků tvoří fotky s Piquém, a jeden stojí obzvlášť za pozornost. Řeč je o fotce, kterou Clara nedávno zveřejnila.

Na ní je v objetí společně se slavným bekem, a jsou oba nazí! Těžko říct, jestli se jedná pouze o romantické gesto, nebo má pár v úmyslu vytočit Shakiru ještě víc. Jistý je pouze fakt, že se ti dva k sobě mají, a už to vůbec netají.

Po rozchodu hvězdného páru, který se dal dohromady v roce 2010 během natáčení videoklipu, vyplavalo na povrch hned několik pikantností. Jako například, že Piquého nevěru prozradil džem nebo že kamarádi španělského ex-reprezentanta Shakiru nesnášeli. Utichnou už tyto žabomyší války, nebo se od kolumbijské rodačky dočkáme další pomsty?

Romantika nebo provokace Shakiry? Bývalý hvězdný fotbalista Piqué a jeho nová partnerka Clara se fotili nazí v posteli!
Romantika nebo provokace Shakiry? Bývalý hvězdný fotbalista Piqué a jeho nová partnerka Clara se fotili nazí v posteli!