Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manželství fotbalové legendy je v troskách: Podivný vzkaz Barošovy Terezy!

Autor: pl

Za měsíc tomu bude už rok. Rok od poslední společné fotky, která Tereza Barošová se svým Milanem (41) sdílela na sociální síti. Poté už ani ťuk. Jindy sdílná exmodelka, která na instagramu zveřejnila spousty společných momentek, jakoby udělala za někdejším vynikajícím fotbalistou tlustou čáru. Teď navíc přidala velice zvláštní vzkaz.

Zamilovaný pár, jehož manželství je zalité sluncem. Alespoň takhle se Milan a Tereza Barošovi prezentovali na instagramu, kde podle fotek vypadali společně se syny Patrikem a Mateem jako jedna šťastná rodina.

Realita ale vypadala jinak. „Bary a Tereza šli od sebe. Milan strašně tíhne k té své severní Moravě. Tereza to má obráceně. Je to Pražanda,“ pověděl Blesku ke konci loňského roku zdroj z Barošova okolí.

Dobrý muž nemiluje milion žen

Ve stejném období přidala Tereza na sociální síť fotku svého gymnastického prvku, ke kterému napsala: „Někdy nás život obrátí vzhůru nohama, aby nás naučil, jak znovu žít s hlavou vzhůru.“ Bylo tohle psaní určeno Milanovi? Těžko říct. S tajemnými vzkazy ale Tereza nekončí. O víkendu přidala další.

„Dobrý muž nemiluje milion žen. On miluje jednu ženu na milion způsobů,“ napsala pod snímky sebe sama s úsměvem od ucha k uchu. Zda ovšem tento vzkaz skutečně patří Barošovi, to vědí jen oni dva.

Lásce Milana Baroše a jeho půvabné ženy je konec
Lásce Milana Baroše a jeho půvabné ženy je konec