Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Slovenská biatlonová legenda oslavila 50: Dokonalá postava!

Autor: pl

Zraje jak víno. Jedna z největších osobností slovenského biatlonu Martina Halinárová-Jašicová oslavila nedávno padesátiny. Na svém těle to ale vůbec nedává znát! Díky jejím nádherným křivkám byste jí určitě tipli o několik let méně. Co řekla o své vypracované postavě?

Říká se, že když se daří v profesním životě, v tom osobním to skřípe. Exbiatlonistka Halinárová-Jašicová je toho dokonalým příkladem. Během své devatenáctileté kariéry zaznamenala nejeden úspěch. Jako první Slovenka například dokázala triumfovat na Světovém poháru, a to hned dvakrát. Na olympiádě v Naganu dokonce sahala po bronzové medaili, nicméně v konečném pořadí skončila ve štafetě čtvrtá.

V soukromém životě ale měla během kariéry smůlu. Vdávala se dvakrát, přičemž ani druhé manželství nevydrželo. Zdá se ale, že štěstí v lásce nakonec existuje. „Našla jsem si partnera, s kterým nám to funguje,“ prozradila v rozhovoru pro web Šport.sk. „Je krásné, že máme společné aktivity. Vždy jsem měla slabost pro starší muže, takže věkový rozdíl mezi námi je 10 let,“ doplnila o zajímavou pikantnost. Její alfou omegou je ale její syn Michal. V době, kdy v roce 2011 ukončila kariéru, měl šest let a skvělý vztah mají mezi sebou i v současnosti.

Na Slovensku někdejší profesionální sportovkyně trénuje v Dukle mladé sportovce, kterým jde příkladem. Postavu má totiž Halinárová-Jašicová v padesáti úžasnou! Pravidelný trénink se odráží na jejich vypracovaných lýtkách či bříšku. Zároveň má také nádherně vytvarovaný zadeček.

Halinárová-Jašicová přitom zůstává skromná. Podle jejich slov není nic extra. „Nemyslím si, že mám štíhlou postavu, mám ji jen tak akorát ke svému věku. Každému říkám, že všichni máme stejný počet svalů a kostí. Je pouze na nás, jestli přistupujeme ke svému tělu zodpovědně,“ vysvětlila bývalá slovenská reprezentantka pro Šport24. Podle několika fotek je jasné, že sympatické rodačce zodpovědný přístup rozhodně nechybí.

Slovenská exbiatlonistka Martina Halinárová-Jašicová oslavila padesátiny a vypadá fantasticky
Slovenská exbiatlonistka Martina Halinárová-Jašicová oslavila padesátiny a vypadá fantasticky