Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Unavená manželka trenéra Růžičky: Starost o nemocnou dcerku!

Autor: sm

Každý milující rodič to zná,  obětoval by cokoliv, jen aby jeho dítěti bylo dobře. A naprosto stejně to má i manželka hokejového kouče Vladimíra Růžičky (59), která na  sociálních sítích prozradia, že dcerku Lejlu během prodlouženého víkendu skolila nemoc. Marie tak nyní musí řešit nejen pracovní závazky a péči o domácnost, ale po nocích toho kvůli stonající ratolesti ani moc nenaspí.

Ještě před pár týdny si Marie Růžičková s kamarádkami a dcerkou Lejlou užívala relax na dovolené v Egyptě, teď naopak energii, kterou si v arabské zemi holky nastřádaly musí zase investovat. Nejmladší dítě Vladimíra Růžičky totiž marodí.

„Všechno šlo podle plánu,“ začala Maruška své okénko o aktuální situaci doma. „Myslela jsem si, že tuhle noc se vyspím. Moje dítě mělo teploty, zánět ucha, rýmu, kašel… takže jsem spala tři hodiny,“ popsala unavená máma.

Ani přes den si ale Růžičkova manželka příliš odpočinout nestihla: „K tomu všemu jsem dneska musela lítat okolo rodiny. A ještě jsem měla teď paní na vlasy, která při mém štěstí měla úplně háro, takže jsem u ní strávila asi pět hodin,“ líčila Marie. Ta ještě měla na seznamu svých úkolů zajet do města, ale pro svou únavu se rozhodla cestu oželet.

Později se s fanoušky podělila o fotku spící dcerky a přidala k ní své přání: „Snad bude dnešní noc lepší… a konečně se už vyspím,“ doufala v neděli milující máma maličké Lejly. Nezbývá, než držet palce, aby bylo holčičce zase brzy dobře!

Hokejový trenér Vladimír Růžička
Hokejový trenér Vladimír Růžička