Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fanoušci West Hamu v Praze zuří: Za tohle jsme zaplatili tisíce?!

Autor: pl

Dlouhých sedmačtyřicet let. Takovou dobu museli fanoušci West Hamu čekat, až se jejich milovaný fotbalový celek opět probojuje do finále evropského poháru. Je tedy logické, že Prahu, kde se letošní vyvrcholení Konferenční ligy uskuteční, zaplavily desetitisíce příznivců. Spousta z nich se ale na stadion nedostane. Nabízí se tedy fanzóna, ale právě s tou mají Angličané velký problém! Co jim vadí?

Tady mají být večer davy nadšených diváků, kteří budou společně sledovat finálovou bitvu mezi jejich milovaným West Hamem a Fiorentinou? Moc to tak nevypadalo, alespoň ne během ranních hodin na Letné, kde fanzóna vyhrazená pro fanoušky londýnského mančaftu připomínala spíše oraniště.

S tím nebyli „Kladiváři“ ani trochu spokojeni. Spousta z nich se pustila do kritiky na twitteru, kde bylo zveřejněno video, které zachycuje žalostný stav okolí. „To musí být vtip! Zaplatil jsem přes skoro 30 tisíc korun, abych se sem mohl dostat,“ soptil jeden z návštěvníků na sociální síti a pokračoval. „Po všem tom úsilí, které jsem vynaložil, abych se dostal do Prahy, nejsou pořadatelé schopni zařídit alespoň trochu důstojné místo pro nás, 30 tisíc fanoušků bez vstupenek. Absolutní výsměch, není na tom nic vtipného!“

Další zase brali situaci u sparťanského stadionu s trochu větším nadhledem. Zablácené okolí třeba přirovnali k anglickému festivalu Glastonbury, který je kromě mnoha kapel známý i pro fakt, že si návštěvníci často zablbnou v blátě, kterého je na místě dostatek. Bude situace před devátou hodinou večerní lepší, nebo čeká příznivce West Hamu bahenní lázeň?

Fanzóna West Hamu připomínala spíš oraniště
Fanzóna West Hamu připomínala spíš oraniště