Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Messiho novému spoluhráči se rodinný výlet změnil v horor: Ze ZOO rovnou do nemocnice!

Autor: TT

Hrůza arachnofobů ožila! Když se nizozemský brankář Nick Marsman vypravil s rodinou na výlet do zoologické zahrady, nejspíš nečekal, že z ní poputuje rovnou do nemocnice. Byl tři dny hospitalizován v nemocnici po pavoučím kousnutím, které si odnesl z rodinného výletu do zoologické zahrady.

Zkušený gólman Nick Marsman v současné době působí v týmu Interu Miami, který nedávno oznámil třaskavý příchod Lionela Messiho. Bývalý hráč Twente, Go Ahead Eagles, Utrechtu či Feyenoordu mimo jiné otevřeně zpochybňuje, zdali se jeho tým dokáže vůbec vyrovnat s takovou pozorností, jakou příchod hvězdného Argentince bezpochyby přinese. Nyní má však odlišné starosti, stal se mu děsivý úraz!

O kuriózních zdravotních komplikacích nizozemského gólmana informovala jeho krásná manželka Nathalie den Dekkerová prostřednictvím série fotografií, na kterých leží její muž na nemocničním lůžku či vsedě láskyplně objímá jejich dceru.

„Nevýhoda života v tropickém klimatu je, že když jdete do zoo, kousne vás jedovatý pavouk a skončíte v nemocnici na tři dny,“ připsala k jednomu ze příspěvků starostlivá manželka, dvojnásobná matka, úspěšná právnička a bývalá Miss Nizozemska v jedné osobě.

Nick Marsman, nový spoluhráč Messiho z Interu Miami, byl pokousán pavoukem a skončil v nemocnici.Foto Instagram

Naštěstí byl Nick Marsman již propuštěn z nemocnice a nyní se zotavuje v pohodlí domova. Není jasné, jestli a kolik případně promešká zápasů, případně kolik času ho bude stát, než znovu nabere sílu po kousnutí jedovatého pavoukovce. Jeho zotavení je však na dobré cestě a žádná zdravotní rizika mu již nehrozí, což je dobrá zpráva pro manažera klubu Javiera Moralese i celý realizační tým.

Inter Miami se v sobotu utká s Philadelphií Union a je nad slunce jasné, že se v brankovišti objeví Drake Callender, který plní roli týmové jedničky právě na úkor Nicka Marsmana. Floridský fotbalový tým je v současnosti na chvostu tabulky Východní konference MLS. Navíc se klub musí ještě obejít bez Lionela Messiho, jehož debut je naplánován až na 21. července.

Nick Marsman, nový spoluhráč Messiho z Interu Miami, skončil v nemocnici na tři dny kvůli pavoučímu kousnutí.
Nick Marsman, nový spoluhráč Messiho z Interu Miami, skončil v nemocnici na tři dny kvůli pavoučímu kousnutí.