Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Česká hvězda rozvlnila boky ve Vegas: Když Jágr tančí!

Autor: tav, pl

Rozhoupal své tělo jako zamlada. Jaromír Jágr (51) se stal hvězdou pouliční show v Las Vegas. Kladenský rodák se během oddychu ve městě hříchu přidal k jednomu z pouličních tanečníků a zavrtěl boky!

Hokejová legenda je v Las Vegas na dovolené společně se svou partnerkou Dominikou. A byl by hřích, kdyby nezažil nějaký opravdu vtipný zážitek. „Když jdete kolem show v Las Vegas a jste nejvyšší. Oni si vás vyberou a rázem se stanete její součástí. Není to dobrý pocit,“ napsal 189 cm vysoký »Džegr« k videu, které umístil na svůj Twitter.

Na něm je vidět, jak společně s dalšími lidmi tančí podle pokynů cvičitele. Je libo zahýbat pánví či smyslně pohnout rukou? Jaromír zvládá vše na jedničku. To dokazuje například radostný jásot diváků, který Jágr sklidil i za poctivé kliky. Kromě toho na instagramu zveřejnil, jak si společně se svou milovanou užívá koncert.

Za poslední dobu je Las Vegas už několikátou zastávkou dvojnásobného vítěze Stanley Cupu. Koncem května si udělal výlet do Pittsburghu a na Floridu, kde podpořil hokejisty svého bývalého mančaftu v cestě do finále NHL.

»Džegr« musel zapojit i pánev
»Džegr« musel zapojit i pánev