Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Zoufalství tenisové královny Venus Williamsové: Hledá lásku na seznamce!

Autor: ptr

Sedminásobná grandslamová šampionka Venus Williamsová (43) překvapila nejen své fanoušky. Poté, co na slavném londýnském turnaji vypadla hned v prvním kole, tráví svůj volný čas hledáním nové lásky. Dokonce je její profil k nalezení v seznamovací aplikaci!

Legendární Američanka, která slavila v minulosti hned pět wimbledonských triumfů a pro letošní ročník získala divokou kartu pořadatele, podlehla hned ve svém úvodním klání Ukrajince Svitolinové. Od té chvíle se v Londýně pohybuje jen jako divačka a turistka. Aby si ukrátila dlouhou chvíli, tak by se ráda seznámila s novou láskou. A využívá k tomu všechny možné prostředky včetně mobilní aplikace Raya.

Bývalá světová jednička se nikdy nevdala a na rozdíl od své sestry nemá ani potomky. V roce 2019 se rozešla se svým posledním přítelem, kterým byl mediální magnát Nicholas Hammond. Dříve pak měla románky s golfistou Hankem Kuehnem a kubánským modelem Elio Pisem.

V loňském roce Venus odtajnila svůj milostný život, a svěřila se, že se snaží najít lásku. „Dlouhou dobu jsem měla single život a myslím si, že je opravdu snadné v něm uvíznout. Mnohem složitější je se z něj dostat. Na tom nyní pracuji a přimělo mě to přemýšlet o sobě a o tom, co chci,“ prozradila v rozhovoru pro časopis Glamour.

Americká tenisová legenda Venus Williamsová je na seznamce.
Americká tenisová legenda Venus Williamsová je na seznamce.