Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nečekané komplikace pro Nedvědovu krásnou dceru: Trable po cestě z ráje!

Autor: pl

Bahamy jsou známé především jako dovolenkový ráj, kde si lidé létají odpočinout od starostí všedních dnů. Nejinak tomu bylo v případě Ivany Nedvědové, krásné dcery legendárního fotbalisty Pavla Nedvěda (50). Cesta zpátky už ale tak idylická nebyla. Letadlo, ve kterém cestovala, totiž postihly nečekané problémy!

Palmy, azurové nebe, pláž a oceán. Přesně tyhle krásy ideální dovolené na Bahamách sdílela Ivanka na sociálních sítích několik hodin před svým odletem. Mimo jiné také svým sledujícím ukázala, jak na tropických ostrovech kouká na film Bláznovo zlato. Její zpáteční cesta by se ale klidně dala nazvat jako bláznivý let!

Co se vlastně stalo? Letadlo s Nedvědovou na palubě přistálo na Floridě, kde s cestujícími uvnitř muselo počkat na ranveji kvůli nepříznivému počasí. „Nakonec jsme přistáli na Floridě. Kvůli bouřce musíme čekat asi 30 minut na přistávací dráze,“ napsala Ivanka ke krátkému videu z okna letadla, zatímco na letišti lilo jako z konve.

Deštivá patálie je tak závěrečnou kaňkou jinak vydařené dovolené. Nyní už se může Ivanka těšit na svého přítele Sebastiana Kordu (23), kterého nedávno v den jeho narozenin vyřadil na Wimbledonu český tenista Jiří Veselý (30).

Ivanka Nedvědová zažila na letišti nečekané trable
Ivanka Nedvědová zažila na letišti nečekané trable