Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

(Ne)šťastné narozeniny tenisty Kordy: Od Nedvědové dostal přání, od Veselého lístek domů

Autor: pl

Stává se vám někdy, že nemůžete pro někoho sehnat dárek na narozeniny? V případě Ivany Nedvědové a tenisty Jiřího Veselého (29) to neplatí. Oba si totiž pro Sebastiana Kordu (23) připravili něco výjimečného. Zatímco ale z gesta lásky Ivanky měl jistě radost, Veselého ,,dáreček" ho moc nepotěšil.

Začátkem července začalo spoustě lidem volno, to ale neplatí pro Sebastiana Kordu, který se naopak připravoval na začátek Wimbledonu. V prvním kole čekal amerického tenistu s českými kořeny Jiří Veselý, proti kterému nastoupil příhodně na své třiadvacáté narozeniny. V době, kdy zbývaly poslední minuty do začátku duelu, zveřejnila Kordova láska Ivana Nedvědová, dcera legendárního fotbalisty Pavla Nedvěda (50), na instagramu přání k narozeninám.

„Mému miláčkovi přeji ty nejšťastnější narozeniny!“ napsala Nedvědová na sociální síti k jejich společné fotce z Paříže, na které se k sobě mají před vyhlášenou Eiffelovkou. Ani to ale nestačilo na postup do dalšího kola londýnského grandslamu.

Korda, který je v žebříčku ATP na 25. místě, totiž prohrál s Jiřím Veselým, 528. hráčem v žebříčku, výsledkem 3:1 na sety a s prestižním turnajem se loučí. Narozeniny si tak rodák z Bradentonu představoval zřejmě trochu jinak.

Z osobního hlediska se tedy dočkal milého překvapení od své drahé polovičky, ale na profesní úrovni musel skousnout »dárek« v podobě lístku domů od českého zástupce, který je navíc v žebříčku ATP o více než 500 míst pod ním.

Sebastian Korda si letošní narozeniny moc neužil. Ve výjimečný den ho v prvním kole Wimbledonu vyřadil český tenista Jiří Veselý
Sebastian Korda si letošní narozeniny moc neužil. Ve výjimečný den ho v prvním kole Wimbledonu vyřadil český tenista Jiří Veselý