Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Petra Kvitová se vdala: První fotky ze svatby!

Autor: Ondřej Michálek, Soňa Molatová

Podařilo se jim to perfektně ututlat až do poslední chvíle! Hvězdná tenistka Petra Kvitová (33) v sobotu dorazila před oltář, u kterého zpečetila lásku se svým trenérem Jiřím Vaňkem (45). Teď už jsou oficiálně manželé! Jak jejich velký den vypadal?

Na kurtech hrává pro tisíce diváků. Snad proto si svatební den tenistka Petra Kvitová vysnila úplně jiný. Jen pro sebe, nyní už manžela Jiřího Vaňka, zároveň jejího trenéra, a pár nejbližších. Pod přísným dohledem ochranky to proběhlo přesně podle přání. 

Od zásnub uběhl rok a včera přišel velký den. Kvitová, dvojnásobná královna Wimbledonu, vítězka Turnaje mistryň, bronzová z olympiády, česká reprezentantka s šesti triumfy ve Fed Cupu, šla poprvé v životě za nevěstu! Nádherný výhled na horu Raná, kterou díky specifickému proudění vzduchu zhusta využívají k letům paraglidisté. To je kulisa Resortu Oblík, perfektně zrekonstruovaného statku kousek od Loun, kde se včera v poledne konala pečlivě střežená svatba, a kde jedna noc vyjde minimálně na 7 tisíc.

Ochranka

Na soukromí dohlíželo dvacet mužů z ochranky. Co uniklo zpoza zdí? Nevěsta měla šaty od známé návrhářky Beáty Rajské. Na svatbě zahrála populární skupina Mirai. A mezi hosty byla mj. nedávná vítězka wimbledonského debla Bára Strýcová , taktéž nechyběl proslulý fyzioterapeut Pavel Kolář…

Před rokem měla veselku jiná tenistka Markéta Vondroušová . A letos vyhrála Wimbledon! To byla událost daleko méně pravděpodobná, než že se to samé podaří Petře. I když ta svůj největší životní den už včera »vyhrála«.

Pár si pro svůj velký den vybral areál Oblík
Pár si pro svůj velký den vybral areál Oblík